Et jazza regnskap kan være så mangt.

Du søker om støtte, reiser, spiller, spiser mat, spiller, får avslag på støtte, drikker, reiser, fakturerer, kjøper utstyr, søker om støtte, får innvilget, feirer, utbetaler honorarer, og plutselig skal du samle alle kvitteringer som du forhåpentligvis har lagt i skoesken. Du gjør et småjazza regnskap. Selvangivelsen leveres. Du krysser fingrene for at den er riktig. Noen måneder senere kommer skattesmellen...

Vi vet dette ikke er realiteten for alle. Mange er flinke på å holde orden i sysakene, men er likevel usikre på om de gjør alt riktig. Det finnes flere måter å oppfylle kravene på, og her ønsker vi å gi deg noen råd og tips på veien. Uansett – er du næringsdrivende har du bokføringsplikt, om du vil eller ei.

Vi tror også at det meste kan gjøres mer effektivt og enklere. Du kjøper noe, tar bilde av kvitteringen, sender det inn til Tripletex og kan kaste papiret før du forlater butikken. Da kan det hende at skoesken hjemme istedet kan brukes til andre ting.


Om oss

Gerhard & Sønn har mange års fartstid musikkbransjen – både som utøvere og som regnskapsførere. Vi holder til i Oslo, men har kunder over hele landet. Det som er viktig for oss er fleksibilitet. Noen ønsker å gjøre sitt eget regnskap, og trenger bare noen tips og råd på veien, mens andre liker å sette bort alt for å konsentrere seg om sitt eget yrke. Uansett behov – vi er der for å hjelpe deg.

Et nettbasert regnskapssystem som Tripletex gir nettopp stor fleksibilitet og muliggjør et dynamisk arbeidsforhold mellom regnkapsfører og kunde.

Tilbudet

  • En ny god venn i nøden
  • 15% rabatt på alle regnskapstjenester
  • Gunstig månedspris i Tripletex for de minste selskapene

Pris er variabelt, og kommer an på antall bilag, ryddighet og hvor mye man ønsker å ordne selv. Små selskaper (under 100 bilag) kan få Tripletex, regnskap, selvangivelse med skatteberegning fra 4 500 kr eks mva. Har du omtrent 300 bilag, vil vi anslå en pris mellom 8 000 - 12 000 kr.


Tripletex

Tripletex er et komplett økonomisystem som enkelt tilpasses behovene til din bedrift. Tripletex er en nettskyløsning, og dette gir deg en sikker løsning som kan benyttes uansett hvor du er i verden.

Du slipper å installere en programvare og laste ned oppdateringer. Du logger deg bare inn i Tripletex med ditt eget brukernavn og passord. Tripletex fungerer utmerket på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner.

Tripletex tilbyr en løsning for direkte betaling som gjør at du slipper å gå via nettbanken for å betale regninger og registrere innbetalinger. Alt du må gjøre er å koble din bank til Tripletex via Nets, og så går det meste av seg selv. Dermed slipper du manuelt arbeid og sparer tid.

  • Faktura og regnskap
  • Skanning av bilag
  • Tilgang overalt
  • Integrasjon med Altinn
  • Plattformuavhengig
  • Fleksibelt - vokser med dine behov
  • Integrert lønnsmodul

Kontakt oss

Din beste investering vil uansett være å ta kontakt for en uforpliktende gratis prat, og gjerne en kaffe, og så finner vi ut hvilke behov du har og hva vi kan hjelpe deg med. Kanskje ender du opp med å gjøre det meste selv i Tripletex, og trenger bare en rådgiver og litt hjelp på veien.